Ciorba de legume cu spanac, urzici si stevie de gradina

Ciorba de legume cu spanac, urzici si stevie de gradina

Ingrediente:
2 fire ceapa verde
1 morcov
1 patrunjel
1 tija apio
1/2 ardei gras rosu
2-3 cartofi
1 mana buna de spanac, urzici si stevie de gradina
bulion de casa
bors
ulei de masline
patrunjel frunze si leustean dupa gust
Iaurt pentru servit

Legumele se spala, se curata de coaja si se taie cubulete.

Se pun toate la inabusit, mai putin cartofii, in ulei de masline amestecat cu 1 pahar de apa.

Dupa vreo 10 minute se acopera cu 2 litri de apa si se lasa la fiert.

Lasati in jur de 20-25 de minute, apoi adaugati cartofii, completati cu apa calda daca este cazul si lasati la foc mic pana cand toate legumele sunt bine patrunse.

Cu 15 minute inainte de a stinge focul se adauga borsul, bulionul si verdeturile tocate: spanacul, urzicile si stevia de gradina.

La final se presara patrunjel si leustean dupa gust.

Se serveste cu iaurt daca va place sau simpla.

Este delicioasa si plina de vitamine.
Sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *