Cioco-bulgur cu mango si migdale

Cioco-bulgur cu mango si migdale

Probabil ati observat ca in ultimul timp am tot folosit bulgurul. Si asta pentru ca este mult mai sanatos decat orezul si mie personal imi place mai mult la gust, dar si piciului gurmand.

Si se pare ca a inceput sa ii placa si mango. Prima data cand i-am dat mango, parca a cam strambat din nas. Nu stia ce sa faca. Sa ii placa, sa nu-i placa… Parca ar mai fi mancat, dar parca nu…greu cu diversificarea asta si cu gusturile noi!
Acum de ceva vreme vad ca il mananca fara probleme si daca mai si nimerim un mango ca cel de astazi, pe loc il termina. Ideea este sa fie moale, copt si aromat.

Pentru astazi v-am pregatit un fel de budinca din bulgur la care am adaugat si niste cubulete de mango. Nu de alta, dar daca tot ii place asa mult copilului, am zis sa il rasfat si azi, ca si ieri, ca si alaltaieri si ca intotdeauna 😀

Voua daca nu va place mango, adaugati orice alte fructe: zmeura, visine, cirese, ce aveti pe acasa sau prin congelator.

Ingrediente:
2 linguri bulgur
250 ml lapte
cateva cubulete de mango bine copt
1 lingurita carob
1 lingurita fulgi de migdale

Laptele se pune la fiert impreuna cu bulgurul spalat bine in prealabil.
Fierbeti pana cand bulgurul este moale, iar laptele absorbit in totalitate. Daca mai este nevoie, mai puteti completa pe parcurs cu cate putin lapte.

Cu 5 minute inainte de a stinge focul, puneti cubuletele de mango si amestecati, avand grija sa nu se lipeasca.

Presarati carobul si fulgii de migdale, omogenizati si sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *