Cheesecake cu afine, catina si nuci

Cheesecake cu afine, catina si nuci

Pe asa o caldura merge de minune un cheesecake racoros. Iar daca mai are si fructe de padure, succesul este garantat. Cel putin la noi, a avut mare trecere. Sper ca v-am starnit curiozitatea si ca il veti pregati. Nu de alta, dar chiar merita!

Ingrediente:
250-300 grame branza de vaci
2 oua
30 ml lapte sau iaurt cremos
200 grame afine si catina
1 mana cu nuci taiate grosier( sau rasnite)
1 lingura cu miere ( optional)
ulei de cocos pentru uns tava
1 praf de vanilie

Preincalziti cuptorul la 180 de grade si ungeti un vas yena cu putin ulei de cocos.

Amestecati bine branza de vaci cu iaurt sau lapte, apoi adaugati ouale batute spuma.

Incorporati nucile taiate grosier sau rasnite, depinde cum doriti, mierea, vanilia, iar la final fructele.

Amestecati incet cu o spatula, avand grija sa nu le striviti. Opriti cateva fructe si pentru decor.

Puneti compozitia in vasul uns cu ulei de cocos, presarati fructele pe care le-ati pus deoparte, apoi bagati la cuptor 30 de minute sau pana se rumeneste frumos deasupra.
Nimic mai simplu.

Sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *