Cartofi copti umpluti cu legume si mozzarella

Cartofi copti umpluti cu legume si mozzarella

Chiar ca eram in pana de idei pentru cina din seara aceasta. Si nu aveam nici asa mult timp la dispozitie sa stau sa tai linistita legume, sa le fierb, sa nu stiu ce…
De budinca sau tarta nici nu se punea problema pentru ca am avut aseara si na… nu mancam 2 zile acelasi lucru🙈
Copil rasfatat, recunosc…
Si mi-a venit in cap o chestiune super simpla: cartofi la cuptor. Dar le-am mai adaugat cateva ingrediente, fix cat sa fie treaba treaba si cina perfecta.
Va poftesc asadar la cartofi copti umpluti cu legume si mozzarella.

Ingrediente:
2 cartofi
3 bastonase ardei kapia
3 masline
1 cub mic de unt
4 felii foarte mici de mozzarella
oregano pentru aroma

Cartofii se spala, se sterg, apoi se pun la copt, in coaja. Eu i-am pus la 190 de grade, aproximativ 90 de minute. Aici depinde de cat de mari sunt cartofii, dar si de cuptor.
Dupa ce sunt copti, se taie in jumatate pe lungime si se scoate miezul, avand grija sa nu rupeti coaja.

Tocati ardeiul si maslinele, amestecati cu miezul cartofilor si adaugati un cubulet de unt si putin oregano pentru aroma.

Cu acest amestec se vor umple cojile de cartofi, deasupra se pune cate o feliuta de mozzarella si se mai baga la cuptor pana ce aceasta se topeste, in jur de 5-6 minute.

Si gata cina!
Sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *