Bulgur cu legume

Bulgur cu legume

Acest fel de mancare l-am pregatit de cateva pri pana acum si de fiecare data a avut succes. Pe langa asta, puteti sa il faceti pentru toata familia, nu doar pentru cei mici. Mariti cantitatile dupa preferinta si veti avea o mancare savuroasa si rapida la pranz ori la cina.

Ingrediente:
3 linguri bulgur
1 ceapa verde
1/4 ardei kapia
3 buchetele mici de broccoli
3 rondele de dovlecel
1 lingura ulei de masline
ierburi de Provence

Bulgurul se spala bine in cateva ape.

Legumele se spala, se curata si se taie bucatele potrivite.

Inabusiti 2-3 minute ceapa si ardeiul in ulei de masline amestecat cu apa.

Adaugati bulgurul, acoperiti cu apa si lasati sa fiarba 15 minute fara capac.

Puneti acum buchetelele de broccoli si dovlecelul taiat marunt sau dat pe razatoare si mai lasati pe foc pana cand si acestea sunt patrunse bine, iar bulgurul este fiert. Daca este cazul, mai completati cu apa.

La final presarati ierburi de Provence si dati deoparte.

Gata, sa vina la masa cei mai cei gurmanzi.

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *