Bulgur cu legume si muschiulet de porc

Bulgur cu legume si muschiulet de porc

Ingrediente:
1 muschiulet de porc
1 ceapa
1 morcov
1 patrunjel
1/2 ardei rosu
1 cana cu bulgur
ulei de masline
patrunjel frunze pentru aroma
1 praf de curcuma( optional)
sare si piper( optional, dupa 2 ani)

Muschiuletul de porc se taie bucati potrivite si se pune la fiert in apa cat sa il acopere. Se indeparteaza spuma de cate ori este nevoie.
Legumele se curata, se spala si se toaca bucati potrivite.

Cand muschiuletul este aproape fiert, se adauga legumele, putin ulei de masline si se lasa in continuare la fiert.

Dupa aproximativ 30 de minute puneti si bulgurul, completati cu apa cat sa acopere bine totul si lasati inca 20-25 de minute.

La final adaugati curcuma, sare si piper( daca puneti) si patrunjel frunze pentru gust.

Sa va fie de bine, gurmanzilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *