
Budinca de ricotta cu mango si carob
Mango, ricotta, carob, vanilie… Ce avem noi aici? O minunata, senzationala, nemaivazuta si nemaifacuta budinca de ricotta cu mango si carob.
Fara prea mari batai de cap, aceasta budinca este una dintre preferatele noastre. Se pregatete in cel mult 10 minute, sta putin la cuptor, timp in care Bebe Gurmand saliveaza in fata cuptorului, se scoate din cuptor, se lasa la racit, dar nu prea mult pentru ca pofta e mare, iar foamea si mai si, apoi in 3 minute pe ceas este savurata, sau mai bine zis infulecata.
Punct ochit, punct lovit: vrei ceva bun care sa fie pe gustul copilului mancacios? Faci o budinca de ricotta cu mango si carob si te-ai scapat de-o grija.
Ingrediente pentru 2 portii:
250 gr ricotta
2 oua
1/2 mango bine copt
3 linguri rase cu gris
1 lingurita carob
un praf de vanilie
unt pentru uns formele
Preincalziti cuptorul la 180 de grade.
Curatati mango de coaja si taiati-l cubulete potrivite.
Bateti bine ouale si adaugati ricotta amestecand energic pana se omogenizeaza compozitia.
Incorporati acum grisul lingura cu lingura, carobul, vanilia si cubuletele de mango.
Ungeti cu unt 2 vase ramekin, puneti budinca in ele si bagati la cuptor pentru 30 de minute.
Are un gust senzarional, credeti-ma pe cuvant.
Pofta buna, gurmanzilor!
4 thoughts on “Budinca de ricotta cu mango si carob”
Are textura moale? altfel bebe se îneacă e într-un gag continuu.
Are textura destul de moale, nu ar trebui sa se inece cu ea. Se serveste cu lingurita
Am făcut… Dar am pus banană, asta aveam în casa. Chiar a mâncat, nu ma așteptam…. E cam reticient cu mâncarea 😭
Buna idee asta cu banana.Ma bucur ca i-a placut😀 Sa ii fie de bine!