Budinca de paste cu mascarpone si cirese

Budinca de paste cu mascarpone si cirese

Sunt ultimele zile in care ne mai bucuram de cirese, asa ca am zis sa profit si am pregatit o budinca de paste cu mascarpone si cirese. A avut un succes extraordinar, deci nu ezitati sa o pregatiti si voi pentru cei mici. Merge de minune ca gustare, dar si la micul dejun.

Ingrediente:
2 maini paste mici pentru copii ( am folosit penne)
100 gr mascarpone
1 ou
1 mana cirese fara samburi
1 lingura cu miere( optional)
1 praf de vanilie
unt pentru uns vasul

Pastele se fierb respectand indicatiile de pe ambalaj, apoi se scurg.

Branza mascarpone se amesteca bine cu oul batut pana devine ca o crema fina, dupa care adaugati mierea, vanilia si ciresele fara samburi. Opriti cateva cirese pentru decor.

Turnati compozitia peste paste, transferati totul intr-un vas termorezistent uns cu foarte putin unt, presarati din loc in loc si ciresele oprite si bagati in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.

Sa va fie de bine, micilor gurmanzi!

2 thoughts on “Budinca de paste cu mascarpone si cirese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *