Budinca de paste cu branza si marar

Budinca de paste cu branza si marar

Azi am pregatit pentru cina o budinca de paste cu branza si marar. De fapt, un fel de macaroane cu branza, dar putin mai altfel. Nu e mare inventie, cu siguranta ati experimentat si voi asa ceva, dar noua ne-a placut foarte mult. Asa ca m-am gamdit sa va impartasesc si voua reteta.
Aveti nevoie de cateva ingrediente simple, dar rezultatul este nemaipomenit.

Ingrediente:
100 gr paste
150 gr branza de vaci
1 ou mare
1 lingura mascarpone
2 rosii cherry
marar dupa gust
ulei de masline pentru uns forma

Pastele se fierb respectand indicatiile de pe ambalaj.

Preincalziti cuptorul la 190 de grade si ungeti cu putin ulei de masline o forma termorezistenta.

Amestecati bine branza de vaci cu ou, mascarpone si putin marar, apoi adaugati pastele fierte. Omogenizati compozitia, astfel incat pastele sa fie bine acoperite cu branza.

Puneti amestecul in tava unsa cu unt, ornati cu cateva feliute de cherry si bagati la cuptor 25 de minute.

Delicioasa budinca noastra de paste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *