Budinca de mei cu mar si kaki

Budinca de mei cu mar si kaki

Din categoria budinci bune si foarte bune, vreau sa va prezint astazi ceva ce cu siguranta nu ati mai incercat. Sau si daca ati incercat, poate nu asa de bun😀 Glumesc… Dar asa de buna este aceasta budinca de mei cu mar si kaki si asa de repede se pregateste, incat neaparat trebuie sa o faceti pentru cei mici.

Ingrediente:
4 linguri seminte de mei
200 ml lapte
1 ou
1 mar
1 kaki
cateva stafide
ulei de cocos pentru uns forma

Spalati bine meiul in cateva ape, apoi puneti-l la hidratat peste noapte.

Meiul se fierbe in jur de 20 de minute in lapte. Daca este cazul, se mai poate adauga putin lapte la fiert.

Lasati-l sa se raceasca, dupa care adaugati celelalte ingrediente: oul batut spuma cu telul, stafidele, marul si kaki fara coaja, taiate cubulete.

Preincalziti cuptorul la 180 de grade, ungeti cu unt de cocos un vas rezistent la caldura si bagati budinca la cuptor 25-30 de minute sau pana face o crusca rumena la suprafata.

Sa va fie de bine, micilor gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *