Budinca de mango

Budinca de mango

Pe langa faptul ca este foarte gustos, fructul de mango este si super sanatos. Furnizeaza organismului minerale si vitamine, ajutand inclusiv la reglarea tranzitului intestinal datorita fibrelor pe care le contine. Daca mai punem la socoteala si vitaminele precum vitamina A, K, fier, calciu, mango devine o adevarata explozie de gust, culoare si sanatate. Si atunci, haideti sa il valorificam intr-o delicioasa budinca.


Ingrediente:
1 mango mai marisor si foarte copt
2 linguri rase cu gris
1 ou ( sau doar g─âlbenusul daca nu ati introdus albusul)
1 cub mic de unt (optional)
10 stafide hidratate (optional)


Se incinge cuptorul la 180 de grade.
Mango se curata, se taie si se transforma in piure fin cu ajutorul blenderului.
Se adauga grisul, oul batut, untul la temperatura camerei si se amesteca energic pentru a nu se forma cocoloase.
Compozitia se pune in tava , se presara stafidele si se da la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute.


Pofta buna, picilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *