
Budinca de iaurt cu capsuni si fulgi de ovaz
Respectand modelul deja celebru tot la 2 zile cate o budinca, azi vom avea budinca de iaurt cu capsuni si fulgi de ovaz.
Usor de preparat, cu un gust racoritor si parfumat, va invit sa o testati pentru ca merita. Este minunata, noi suntem deja fani infocati, Bebe Gurmand abia asteapta sa serveasca si a doua portie. Pe prima nu si-a dat seama cand a lichidat-o😀
Ingrediente pentru 2 portii:
1 ou
1 iaurt mic (140 gr a avut al meu)
6 capsuni coapte (potrivite ca marime)
3 linguri fulgi de ovaz
1 lingurita cu miere (optional)
Preincalziti cuptorul la 180 de grade.
Spalati capsunile si pasati-le cu furculita.
Bateti oul, adaugati iaurtul, piureul de capsuni, fulgii de ovaz si mierea.
Amestecati bine sa se incorporeze toate ingredientele.
Turnati compozitia in 2 forme ramekin si bagati-le la cuptor pentru 25-30 de minute.
Toata casa va mirosi a capsuni, este ceva de vis.
Pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!