Budinca de iaurt cu capsuni si fulgi de ovaz

Budinca de iaurt cu capsuni si fulgi de ovaz

Respectand modelul deja celebru tot la 2 zile cate o budinca, azi vom avea budinca de iaurt cu capsuni si fulgi de ovaz.
Usor de preparat, cu un gust racoritor si parfumat, va invit sa o testati pentru ca merita. Este minunata, noi suntem deja fani infocati, Bebe Gurmand abia asteapta sa serveasca si a doua portie. Pe prima nu si-a dat seama cand a lichidat-o😀

Ingrediente pentru 2 portii:
1 ou
1 iaurt mic (140 gr a avut al meu)
6 capsuni coapte (potrivite ca marime)
3 linguri fulgi de ovaz
1 lingurita cu miere (optional)

Preincalziti cuptorul la 180 de grade.

Spalati capsunile si pasati-le cu furculita.

Bateti oul, adaugati iaurtul, piureul de capsuni, fulgii de ovaz si mierea.

Amestecati bine sa se incorporeze toate ingredientele.

Turnati compozitia in 2 forme ramekin si bagati-le la cuptor pentru 25-30 de minute.

Toata casa va mirosi a capsuni, este ceva de vis.

Pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *