Budinca de cus cus cu piersici

Budinca de cus cus cu piersici

Budinca aceasta am facut-o in mare graba, nici nu credeam ca va avea asa trecere in fata micului gurmand infometat.

Initial am vrut sa pun si niste stafide, dar drept sa va spun am uitat, asa de repede m-am miscat ca sa o termin.
Asa ca, dragi mamici, daca nu uitati ca si mine, puteti adauga si vreo cateva stafide ca sa para treaba mai complicata si mai elaborata. Eu le voi trece oricum in lista de ingrediente, voi faceti cum credeti.

Ingrediente:
4 linguri cus cus cu granulatie mica
150-200 ml lapte
1 ou
1 piersica
4-5 stafide (optional)
un varf de cutit vanilie

Setati cuptorul la 180 de grade.

Cus cus ul se pune la hidratat in lapte fierbinte. Se lasa acoperit in jur de 5-10 minute.

Piersica se spala si se curata de coaja.

Dupa ce cus cus ul este hidratat, se adauga oul batut, piersica taiata cubulete si vanilia.

Se omogenizeaza bine, se toarna compozitia intr-un vas termorezistent si se da la cuptor pentru circa 35 de minute. Lasati pana cand este usor rumenita la suprafata.

Sa ne spuneti si noua cum a fost cu stafide! Asteptam parerile voastre.

Pofta buna si bebei gurmanzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *