Briose cu zmeura si fulgi de migdale

Briose cu zmeura si fulgi de migdale

Mai nou ne place zmeura extraordinar de mult. Putina zmeura in orice preparat si succesul este garantat. Pai atunci sa facem si niste briose cu zmeura si cativa fulgi de migdalešŸ˜€

Ingrediente pentru 5 bucati:
1 ou
100 ml lapte
1 mana zdravana cu zmeura
6 linguri cu faina
2 lingurite ulei de cocos
1 lingurita praf de copt bio
2 linguri cu fulgi de migdale
1 lingura cu miere( optional)

Preincalziti cuptorul la 180 de grade si pregatiti formele pentru briose.

Bateti bine oul cu laptele si adaugati zmeura pasata cu furculita. Opriti cateva zmeurici pentru decor.

Omogenizati, apoi incorporati celelalte ingrediente: uleiul de cocos, mierea, faina amestecata cu praful de copt si migdalele.
Puneti aluatul in formele pentru briose pregatite anterior, o zmeura deasupra sau jumatate daca sunt prea mari, dupa care bagati la cuptor pentru 30 de minute.

Lasati-le mai intai 5 minute sa se raceasca in forme, apoi scoateti-le pe un gratar pana sunt complet reci.

Un deliciu de nota 10.

Sa aveti o zi frumoasa si burtici pline, gurmanzilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *