Biscuiti moi cu seminte si stafide

Biscuiti moi cu seminte si stafide

Ingrediente:
1 ou
250 grame branza de vaci
1 lingura de miere( optional, dupa 1 an)
3 linguri cu faina
2 linguri fulgi de ovaz
2 linguri seminte de in
3 linguri seminte de floarea soarelui
cateva stafide

Preincalziti cuptorul la 170 de grade si puneti hartie de copt in tava aragazului.

Bateti bine oul cu o furculita, adaugati branza de vaci, apoi mierea si omogenizati bine.

Adaugati faina si fulgii de ovaz amestecand bine dupa fiecare lingura sa nu se formeze cocoloase. Nu puneti toata faina dintr-o data. S-ar putea sa nu fie nevoie de atata faina, depinde cat e de bine scursa branza sau cat e de cremoasa. Trebuie sa va rezulte un aluat cremos, moale, care sa nu poata fi modelat in palme.

La final adaugati semintele de in si de floarea soarelui si lasati deoparte 10 minute ca sa se inmoaie putin fulgii de ovaz.

Puneti biscuitii cu o lingura pe foaia de copt, incercand sa le dati o forma rotunda, apoi bagati la cuptor 25-30 de minute sau pana se rumenesc frumos.

Sa aveti pofta buna si bebei gurmanzi va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar