Barcute din dovlecel cu legume

Barcute din dovlecel cu legume

Azi suntem marinari. Ne-am construit barcute, ne-am imbracat corespunzator si am plecat in interes de serviciu. Nu stim cand ne intoarcem, avem drum lung de facut.


Transportam niste legume super bune si dulci:
1/ 2 zucchini
1/2 cartof dulce
1 mana mazare
2 buchetele conopida
1 lingurita ulei de masline
ierburi de Provence


Dovlecelul va fi barcuta. Acesta se curata de coaja, se taie pe lung si se scobeste miezul. Se fierbe la abur in jur de 10 minute.
Cartoful, mazarea si conopida se spala si ele, se fierb si se fac piure. Adaugam putin ulei de masline si ierburi de Provence pentru aroma.
Piureul astfel obtinut se pune in dovlecel, iar din scobitori si cate o fasie de morcov am facut velele.


Vant din pupa, gurmanzilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *