Bagheta aperitiv cu sunca si cascaval

Bagheta aperitiv cu sunca si cascaval

Ce te faci cand ajungi acasa tarziu si iti dai seama ca nu ai pregatit nimic pentru cina? Pai improvizezi ceva rapid cu ce ai prin frigider. Cam asa a fost in seara aceasta. Am facut o minunata BAGHETA APERITIV CU SUNCA Sl CASCAVAL. Asa bine a mers alaturi de niste rosii cherry, nici nu va pot spune…
Reteta o puteti adapta in functie de ce aveti la indemana, important este ca la final va iesi ceva DELICIOSšŸ¤—
In loc de sunca de pui, puteti folosi inclusiv friptura facuta cu o zi inainte, iar ca si legume… ce vreti: morcov fiert, mazare, broccoli la abur, rosii cubulete, porumb.
Sa va las reteta mea, neaparat incercati-o in aceasta varianta sau oricare alta combinatie.

Ingrediente:
1 bagheta mica
2 felii sunca de pui
1 mana cascaval taiat cubulete
2-3 bastonase ardei gras cubulete
1 ou
2 linguri cu lapte
oregano

Preincalziti cuptorul la 190 de grade.

Bateti oul cu laptele si adaugati toate celelalte ingredinete: sunca de pui cubulete, cascavalul si ardeiul.

Condimentati cu oregano, apoi compozitia obtinuta o puneti in bagheta scobita in prealabil.

Bagati la cuptor 20-25 de minute, pana cand este frumos rumenita, iar oul este gata.

Sper ca v-a placut reteta mea si sunt curioasa voi cu ce ati umplut bagheta magicašŸ˜€
Sa aveti pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *